Tubo Gome Transparent

Ngjyra: Transparente

Temperatura e punes: -10°C +60°C.

Materiali: PVC jo toksik, pa plumb ose cadmium. Mjaft rezistent ne temperatura ekstreme.

Fusha e perdorimit: Transferimi i lengjeve ushqimore dhe produkteve jo agresive.

Ky lloj tubi ofrohet ne keto dimensione:

Kartela Përshkrimi
0444 TG trasnparente d 10 mm
0495 TG trasnparente d 3 mm
0496 TG trasnparente d 5 mm
0497 TG trasnparente d 6 mm
0498 TG trasnparente d 12 mm
0791 TG trasnparente d 4 mm
0792 TG trasnparente d 8 mm
0793 TG trasnparente d 16 mm
0945 TG trasnparente d 20 mm
1567 TG trasnparente d 14 mm
3624 TG transparente d 18×24 mm