Tubo Gome Tel Inox

Ngjyra: Trasparent me spirale perforcuese inox

Temperatura e puens:-10°C + 60°C

Karakteristikat teknike: Tubo freksibel prodhuar me material Biovinil e perforcuar me spirale celiku inox. Nuk permban ftalate. Rezistente ndaj agjenteve atmosferik dhe pjeses me te madhe te produkteve kimike.

Fushat e aplikimit: E pershtatshme per transferimin e lengjeve ushqimore si : Pije, Lengje Frutash, Uthull, Vere, Likerna me perqendrim alkoolik deri ne 20%

 

 

Kodi

Ø e inter. Pesha Spe. R e kurb. presioni Depres Gjatesia vellimi
mm inch g/m mm Mm i punes i plasj. MH2O M m3
 

 

1503

1502

 

0944

 

1160

1501

0901

0443

1500

1159

1158

0790

2198

0521

0439

 

1154

 

1163

0262

1008

 

1009

6

8

10

12

14

16

18

20

22

25

30

32

35

38

40

45

50

60

63

70

76

80

90

102

105

110

 

 

 

 

 

 

5/8 ”

 

¾

1

1 ¼

1 ½

1 ¾

2

 

2½”

 

3”

 

3½”

4”

 

110

130

150

180

205

250

290

350

380

500

585

650

700

800

870

1100

1235

1700

1800

2000

2200

2350

2900

3350

3450

2.7

2.7

2.7

2.7

2.7

3

3.2

3.5

3.5

4

4

4.2

4.2

4.5

4.6

4.9

5

5.9

5.9

6

6.1

6.1

6.5

6.5

6.5

13

16

18

23

26

30

32

34

38

42

50

53

58

63

66

74

82

130

138

151

164

172

192

215

221

7

7

7

6

6

6

5

5

5

5

4

4

4

4

4

4

4

3.6

3.6

3.6

3.6

3.6

3

2.4

2.4

35

35

35

30

30

30

25

25

25

25

20

20

20

20

20

20

20

18

18

18

18

18

15

12

12

9.5

9.5

8.5

8.5

8.5

8.5

8.5

8.5

8.5

8.5

8.5

8.5

8.5

8.5

8.5

8

8

8

8

7

7

7

7

7

7

60

60

60

60

60

60

60

60

60

60

60

60

60

30

30

30

30

30

30

30

30

20

20

20

20

0.016

0.020

0.024

0.031

0.036

0.044

0.067

0.081

0.093

0.116

0.150

0.171

0.188

0.114

0.125

0.178

0.218

0.285

0.281

0.342

0.489

0.357

0.410

0.518

0.535