Tubo Gome per Vaj

Ngjyra: Transparente me perforcues spiral plastik ngjyre e fildishte

Temperatura e punes: -10°C + 60°C

Karakteristikat teknike: Tub plastik me shtrese te brendshme poliuretani me baze eteri dhe sme spirale perforcuese. Teresisht i lemuar nga ana e brendshme, i lehte dhe shume fleksibel, rezistente e larte mekanike, ndaj agjenteve atmosferik dhe nga pjesa me e madhe e produkteve kimike.

Fushat e aplikimit: Ideal per transferimin e Vajit, produkteve ushqimore te thata dhe pije me % alkoolik deri ne 50%.

Kodi Diametri i brendshem mm Spesori min mm Spesori max mm Pesha g/m Presioni i ushtruar bar Presioni i shperthimit bar Vakuumi mh2o Rezja  e rotullimit mm Gjatesia e konfeksionit Volumi m3
2543 30 2.8 3.3 360 5 15 7 150 30 0.089
2544 31.5      2.9 3.4 390 5 15 7 155 30 0.099
35 3 3.5 440 5 15 7 170 30 0.108
38.1 3.1 3.7 520 5 15 7 185 30 0.116
2545 40 3.1 3.8 550 5 15 7 195 30 0.134
45     3.1 4.1 670 5 15 7 215 30 0.158
2546 50 3.3 4.5 800 5 15 7 235 30 0.199
50.8 3.3 4.5 810 5 15 7 235 30 0.201
2913 60 3.4 4.6 970 5 15 7 275 30 0.251
63.5 3.5 4.6 1040 5 15 7 290 30 0.293
2914 70 3.7 4.9 1200 5 15 7 320 30 0.430
76.2 3.9 5.2 1380 5 15 7 340 30 0.480
1457 80 4.1 5.5 1550 4 12 7 365 30 0.520
90 4.4 5.8 1850 4 12 7 420 30 0.598
100 4.7 6.3 2200 4 12 7 470 30 0.720
102 4.7 6.3 2250 4 12 7 470 30 0.733