Tubo Gome per Qumesht

Ngjyra: e kuqe me shirit te bardhe nga jashte, e bardhe nga brenda.

Temperatura e punes: -35°C + 100°C.

Karakteristikat teknike: Tubo gome TPS shume higjenike, me spirale inoxi e perforcuar dhe me rrjete nejloni. Siperfarja e brendshme shume e rreshqitshme per te favorizuar qarkullimin e lengjeve si dhe per te lehtesuar pastrimin. Rezistence e larte ndaj acideve dhe produkteve bazike, rezistente ndaj tretesirave alkoolike deri ne 50%.

Fushat e aplikimit:  E pershtatshme per transferimin e lengjeve ushqimore si: Qumshti, Kosi, Pana, Verera me cilesi te larte, Uji, Lengje Frutash, Uthull, Distilate me % alkoolik deri ne 50%.

Kodi Diametri i brendshem mm Diametri i jashtem mm Pesha g/m Presioni i ushtruar bar Presioni i shperthimit bar Vakuumi mh2o Rezja  e rotullimit mm Gjatesia e konfeksionit Volumi m3
20 29 370 14 42 10 60 60 0.106
2431 25 35 510 13 39 10 100 60 0.146
2432 32 43 690 12 36 9 130 60 0.214
38 49 800 10 30 9 150 30 0.228
2433 40 51 840 10 30 9 160 30 0.233
2434 50 63 1340 10 30 8 250 30 0.286
0974 63 77 1750 10 30 8 320 30 0.372
76 91 2120 9 27 7 380 30 0.603
80 95 2210 9 27 7 400 20 0.497
102 118 3040 7 21 7 510 20 0.801