Tapa Alumini (Alukap)

 

Ofrojme te gjitha permasat dhe ngjyrat  e tapave te aluminit “Alukap” per mbylljen e shisheve te qelqit, dhe plastikes, per Vere, Vaj, Uthull, Uje, Raki, Konjak, Likerna, Bibite etj. Te gjithe tapat jane te certifikuar per kontakt me produkte ushqimore si dhe garantojne mbylljen hermetike te kontenitorit tuaj. Modelet me gjeresisht te perdorshme ofrohen te pre-filetuara, ne menyre qe tu vijme ne ndihme jo vetem fabrikave dhe prodhuesve te medhenj, por edhe atyre mesatar dhe te vegjel deri konsumatori familjar.

Per tapat e aluminit ekziston mundesia e prodhimit te tyre me logo/shkrim te personalizuar

 


Alukap per Distilate, Likerna etj ofrohen si me poshte:

Dimensioni (mm) Guarnicioni
18 x 12 epe
20 x 12 epe
22 x 15 epe
25 x 17 epe
25 x 43 epe
28 x 18 epe
28 x 22 epe
28 x 38 epe
28 x 44 epe
30 x 35 epe / versatore inviolabile
30 x 44 epe / versatore inviolabile
30 x 50/55/60 epe / versatore inviolabile
31,5 x 18 epe
31,5 x 24 epe / versatore aceto / versatore inviolabile
31,5 x 38/40/44 epe / versatore inviolabile
31,5 x 50/55/60 epe / versatore inviolabile

————————————————————————————————————————————————————————

Tapa DOP ose ndryshe “ALUTOP” perdoret ne pergjithesi per nje lloje te vecante shishe qelqi, gryka e se ciles emertohet model “DOP”. Kjo shishe zakonisht prodhohet per Vaj Ulliri ose DISTILATE, Kjo lloj tape ofrohet ne 2 lloj materialesh te cilet jane plastik ose alumin. Ne te 2 rastet tapa eshte e kompletuar me nje valvul moskthimi e cila ben te mundur qe shishja te mos rimbushet me leng nga siper pasi te boshatiset.

Kjo lloj tape ofrohet:

Nr.2759 Tape plastike DOP 32.7×47.3 mm (ngjyre e zeze)

Nr.0029 Tape plastike DOP 32.7×47.3 mm (ngjyre ari)

Nr.2957 Tape plastike DOP 32.7×47.3 mm (ngjyre jeshile)

Nr.3292 Alutop 32.5×46.3 mm i zi me sfere

Nr.3342 Alutop 32.5×46.3 mm ari me sfere

Nr.3494 Alutop 32.5×46.3 mm jeshil me sfere


Tapa plastike METALPLAST perdoret ne pergjithesi per nje lloje te vecante shishe qelqi specifikisht per DISTILATE gryka e se ciles quhet GUALA ose METALPLAST.

Kjo lloj tape ofrohet:

Nr.3297 Tape Plastike Metalplast e zeze

Nr.3298 Tape Plastike Metalplast e kuqe

Nr.3381 Tape Plastike Metalplast ari

Nr.3614 Tape Plastike Metalplast e verdhe

 

Alukap per Vere ofrohen si me poshte:

Dimensioni Guarnicioni
25 x 17 epe + barrier
25 x 43 epe + barrier
28 x 44 epe + barrier
30 x 44 epe + barrier
30 x 50 stagno / epe + barrier / tappino
30 x 55 stagno / epe + barrier / tappino
30 x 60 stagno / epe + barrier / tappino
31,5 x 18 epe + barrier / tappino
31,5 x 24 epe + barrier / tappino
31,5 x 44 epe + barrier / tappino

Alukape per Vaj dhe Uthull ofrohen si me poshte:

Dimensioni Guarnicioni
31,5 x 18 versatore aceto aggangio interno/esterno
31,5 x 24 versatore olio aggangio interno/esterno
versatore olio raggiera aggangio interno/esterno
versatore a croce
31,5 x 44 versatore olio aggangio interno/esterno
versatore a croce
31,5 x 50 versatore olio aggangio interno/esterno
versatore a croce
31,5 x 60 versatore olio aggangio interno/esterno
versatore a croce
35 x 24 versatore olio aggangio interno/esterno
versatore olio raggiera aggangio esterno

Tapa Plastike per Uje dhe Bibite ofrohen si me poshte:

Emertimi Tipi
AL 10 Capsula diam.28 mm a tre principi per acque minerali non gassate
AL 15 Capsula diam.28 mm a tre principi per acque minerali gassate
AL 45 Capsula diam.28 mm tipo BPF/PCO
AL 50 Capsula diam.28 mm tipo BPF/PCO
AL 70 Capsula diam.28 mm tipo BPF/PCO

Tapa Plastike per Vaj dhe Uthull ofrohen si ne fotot me siper: