Rakorderia Inox

TUBAT INOX USHQIMORE DHE INDUSTRIALE

 

a-TUBA USHQIMORE

Ne kete seri futen tubat inox te rrumbullaket te luçiduar

Art. 2313    28×1,2 mm ( DN 25 )

Art. 2314    34×1,5 mm ( DN 32 )

Art. 2315    40×1,5 mm ( DN 40 )

Art. 2317    52×1,5 mm ( DN 50 )

Art. 2316    60,3 x1,5 mm ( DN 60 )

 

b-TUBAT INDUSTRIALE

Ne kete seri futen tubat inox te rrumbullaket si dhe profilet katrore dhe drejtkendore

Per sa i perket tubave inox te rrumbullaket  disponojme tubat inox te madhesive nga 1/2 “- 3” me spesore te ndryshem 1,5mm, 2mm, 3mm.

 

c- PROFILE INOX

 

 • PROFILE KATRORE

20×20

30×30

40×40

50×50

me spesore 1,5 deri 2 mm.

 • PROFILE DREJTKENDORE

40×20

50×30 me spesor 1,5mm

 

11.2 Rakorderia inox

 

a- Racorderia inox Gas

 • Manikota inox
 • Lidhes tubo
 • Nipel
 • Hollandez
 • Tee te filetuara
 • Brryla te filetuar
 • Brryla inox te saldueshem
 • Valvola me sfere femer-femer
 • Valvola moskthimi
 • Reduksione te ndryshem
 • Portagome Gas

Te gjithe rakorderite e mesiperme jane te disponueshme ne madhesite nga 1/4 “ – 3 “.

 

b- Rakorderia inox, DIN

 • Mezorekord Mashkull Din
 • Mezorekord femer Din
 • Xhiel Din
 • Saraçineska me farfalle Din
 • Brryla te saldueshem luçido, Din
 • Brryla Din
 • Tee Din
 • Guarnicione Din
 • Reduksione Din
 • Portagome Din

Te gjitha rakorderite e mesiperme jane te disponueshme ne madhesite nga DN 20- DN-80

 

c- Rakorderia garolla, portagome

Mezorekord me morsete.

Mezorekord me morsete me reduksion , portagome

Morseta

Reduksione me garolla

Guarnicione me Garolla

Te gjitha rakorderite e mesiperme jane te disponueshme ne madhesite nga 20mm deri 120 mm.

 

d-  Rakorderia enologjike

Mezorekord enologjik

Brryla enologjik

Saraçinesca enologjike

Portagome enologjike

Te gjitha rakorderite e mesiperme jane te disponueshme ne madhesite nga 20mm deri 120 mm.

 

 

 

11.3 KAPAKE DHE BOKAPORTA  PER ÇISTERNA INOX

 

Bokaporta inox rrethore per çisterna inox

Bokaporta inox ovale

Guarnicione inox per kapake dhe çisterna

I disponojme te gjitha permasat nga 150 mm – 500 mm