Ngjites Per Etiketat e Shisheve Plastike

Artikulli Aplikimet Tipi Karakteristikat Baza
2428 Etiketimi:

Plastik PETose PVC

Etikete ne film plastik

Ngjitje ne te nxehte

Etiketa letre

 

 

 

 

 

Pjeserisht ne te

ftohte

 

 

Termomelt  NK

823

Shpejtesia e mesme ose e larte per shishe me elasticitet te larte.

HOTMELT

 

Termomelt NK

825

Ngjitje e shkelqyer, per shpejtesi shume te medha e shishe te lagura dhe te ftohta,pa njolla, absolutisht pa ere HOTMELT
Termomelt NK

827

Etiketa ne bobine ne film plastik dhe transparent HOTMELT
0657  

Idrosil   115

Impiante me shpejtesi te madhe me pompe,nuk ndot e lashmeri e mire e impiantit. SINTETIKE
Idrosil  106 Shpejtesi e mesme dhe e larte , lashmeri e mire SINTETIKE
0261  

Idrosil   118

Ngjitje shume e mire edhe per etiketa te renda,

lashmeri e jashtezakonshme e impiantit pa ndotje

SINTETIKE
Etiketim

Qelq i Trajtuar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0350

 

 

 

 

 

Qelq i trajtuar dhe

I rikuperuar

2429

 

 

 

 

 

 

 

0351

NAKLIN 121 Impiant me shpejtesi te larte,etiketa te veshtira.

Kazeine

NAKLIN 126 Impiante me shpejtesi te ulet dhe te larte,ngjitje e mire shishe te lagura,me lageshti dhe cdo kushti ambienti.  

Kazeine

NAKLIN 130 Impiante me shpejtesi te madhe ,shishe te dhembezuara,te ftohta,te lageshta,etiketa te renda,makineri per etiketa varaku,e shirita me akumulim te shkurter

Kazeine

NAKLIN 136 Impiante me shpejtesi te mesme dhe te madhe

ngjitje e larte me lageshtire,rezistente ndaj djersitjes,perdoret  edhe

pa ngrohje.

 

Amido

NAKLIN 141 Impiante me shpejtesi te mesme dhe te larte ,

rendiment i larte ,

perdoret edhe pa ngrohje

i lehte  per larjen  e shisheve.

Polisakarid

NAKLIN X 22 Impiante me shpejtesi te madhe,ngjitje e larte per etiketa te renda , larje e pelqyeshme.

Dekstrina

NAKLIN X 502 Impiante me shpejtesi te mesme,ngjitje e mire

perhapshmeria e pelqyeshme.

 

Destrina

Kuti-kartona-brik

 

 

 

 

 

 

 

Kashte

TERMOMELT C

797

Ngjitje e larte per kartone te rrudhosur, me pak presim,

reziztence e pelqyeshme  nga furrat e nxehjes.

 

 

Hotmelt

TERMOMELT C

779

Kartona dhe kuti me siperfaqe te veshtira, rezistence e pelqyeshme,

ne temperatura te uleta

 

Hotmelt

TERMOMELT C

782

Ngjitje e shkelqyer,kashte me Tetra Brik,trasparent,pa ere.  

Hotmelt

 Kartona te rreshkitshem

Me Ngrohje

TERMOMELT

PS 807

Autoadeziv pak i ngjitshem dhe i bute, lejon te paletizoje kartonat me shume here  

Hotmelt