Mbylleset Semi-Automatike per Tapa Alumini (ALUKAP)

Perdoren per mbylljen e tapave Alukap me permasa:

Ø 28 mm, 31mm, 35mm.

MAVITE, SUPERVITE

PROÇEDURA E PUNES SUPERVITE

-Mbeshtesni shishen mbi planin çentrues

-Shtypni dy butonat e nisjes dhe sigurise

(vetem ne versionin CE )

-Shishja ngrihet dhe ulet automatikisht

-Leshoni butonat

-Prodhimi orar rreth 900 cope

 

SKEDA TEKNIKE  MAVITE-MAPUTESTA-SUPERVITE

Art. Emartimi Motorri Makineria Kontenitoret
Gjat Gjer Lart P kg Lart max cm Ø max cm
0083

 

0084

 

 

MAVITE 2R

MAVITE 2R CE

SUPERVITE 2R

SUPERVITE 2R CE

MASUPTESTAR 3R CE

220-240 V

VAC±10%

50 Hz

Kw 0.18

220-240 V

 

 

 

50

50

 

 

 

50

50

 

 

 

108

120

 

 

 

43

40

 

 

 

36

38

 

 

 

18

18

OPC.:MAVITE-SUPERVITE
0604 Komplet kembimi per permasa     Kapsule 28-31.5-35

Stellin

Mbyllesja e alukapeve Easy capper eshte nje pajisje e projektuar per te bere mbylljen e tapave te aluminim me dimensionet:

 

Vaj (mm) Vere (mm) Likerna (mm)
Standart 31.5×24 30×60 35.5×24
Versatore 31.5×24 28×18 31.5×44
28×16 24×18
31.5×18
20×15

 

Makineria, vendin ideal te punes e ka ne nje ambjent larg acideve, solventeve ose lendeve plasese.

 

 

Karakteristikat Teknike
Materiali Perberes Inox
Gjeresia 320 mm
Gjatesia 250 mm
Lartesia 780 mm
Pesha 22 kg
Vidat Xinkato / inox
Prodhimi orar 300-400 shishe/h
Tensioni 230 V
Zhurma 70 dB
Shpejtesia e rrotullimit 97 rpm
Fuqia 0.52 kw
Raporti i reduksionit 1:105
Tipi i reduktorit te xhirove Me ingranazhe