Makineri shtrydhese pa ndarje freri me/pa motorr: MiniEno, Eno-1, Eno-2

Makina enologjike te pajisura me rrula alumini, nylon ose gome ushqimore. Suportet e rulave jane te tipit te autorregullueshem me suste prej çeliku inox.Jane te disponueshme ne versionet ne vijim: llamarine e emaluar, govata dhe perzieresi ne çelik inox. Makinat mund te vihen ne levizje si manualisht me ane te nje volani ashtu edhe me ane te motorrit elektrik HP1 ( 1 kuaj fuqi ).

 

Modeli Prodhimi orar Govata mm Permasat mm Pesha Gjatesia.e rulave
Kodi Me volan Me motorr me volan me motorr
 

0779

MINI-ENO 500-700 650×470 1000x390x490      – 18        – 220
0151 ENO 1 500-700 850×560 1210x580x350 1210x500x570 22 33 220
0154 ENO 2 600-800 1000×630 1210x620x400 1200x550x620 29 40 280