Makineri per perpunimin e frutave pa fare

 

MULLI M-100

 

ENO 1, 2, 15

Makinerite Eno 1, 2, 15 te pajisur me cift rrulash alumini dhe thika per copetimin e frutave , ne vecanti molleve. thikat mund te jene si te thejshta ( te fiksuara tek perzieresi) ashtu edhe dopio (te fiksuara tek perzieresi edhe tek nje piaster anesore). Copetimi i frutave arrihet nepermjet kalimit te dyfishte ne rrulat dhe thikat, duke perfituar nje produkt me pjese rreth 1 cm.

Shtypeset e frytave jane te disponueshme si ne versionet manuale ashtu edhe ne versionet e motorrizuara, te realizuara me llamarine te lyer ose me vaske dhe perzieres inox. Grupi i thikave eshte gjithmon i realizuar ne INOX 304 .

Mulli M-100

Mixer per frutat i ndertuar komplet ne celik Inox AISI 304, krijuar per copetimin dhe bluarjen e frutave pa berthame, si molle, dardhe, ose per copetimin e perimeve. I pajisur me 6 thika te brendshme dhe rrjeta te ndryshueshme, mundeson nje perdorim profesional ne siguri te plote: dalja e frutave eshte teresisht e ndare nga thikat rrotulluese nga nje grile e vendosur kastile ne cilik Inox. Motorri elektrik eshte i pajisur me ndalese emergjence, gjithashtu edhe me sensor i cili ndalon motorrin ne rastin e hapjes se makinerise. Fruta e perpunuar del teresisht e bluar ne pjese te vogla dhe gati per perpunimie te tjera , tipit presimi ose lenia per fermentim. Hapet plotesisht per nje pastrim dhe disifektim teresor.

E disponueshme me motorr mono/Tre faze kw 2 .

Kapaciteti perpunues : 1500-1800 kg/ore.

Video e makinerise ne seksionin “Video” osse klikoni ketu : https://youtu.be/O3dqJFYUVrg