Makineri per perpunimin e frutave me fare

Makineria eshte e ndertuar komplet ne Inox AISI 304, e destinuar per prodhueshmeri te vogla. Makineria realizon nje ndarje te pulpes nga fara e brendshme dhe njekohesisht e shtypin frutin  duke krijuar nje produkt final te pershtatshem per fermentime, lengje frutash( me ane te disa kalimeve) dhe recelnave.  Mundesia per te vendosur kosha me vrima te ndryshme mundeson perdorimin e makinerise me nje shumellojshmeri te produkteve, dhe ne vecanti: qershi, kumbulla, kajsi, pjeshke, ullinj(per ti ekstraktuar pulpen). Gjithashtu mundesia per te rregulluar fletet e brendshshme mundeson te gjendet perpunimi me efikas per frutat qe do te perpunohen. ne rastin e frutave te madhesive te medha jane te parashikuara aplikime speciale.

Video e disponueshme ne seksionin VIDEO ose klikoni ketu per te pare videon. http://www.enoitalia.net/video/

Modeli Motorri HP (Kw)  Furnizimi elektrik   Lartesia e shkarkimit te farave Lartesia e shkarkimit te produktit Lartesia e shkarkimit nga toka  Kapaciteti  Permasat  Pesha
 DELTA ZERO  1,5 (1,1)  Monofase/ Trifase  400 mm 300 mm  1300 mm  550 kg/h  1100×650 x1300 mm  80 kg
 DELTA 1  4 (3)  Trifase  480 mm 370 mm  1420 mm 1200 kg/h 1400×700 x1420 mm  150 kg
 DELTA 2  5,5 (4) Trifase 480 mm  370 mm 1620 mm 2000 kg/h 1800×850  x165 mm  250 kg