Makineri per perpunimin e domateve

Makinerite e salces qe perfshihen ne kete seksion jane te permasave dhe kapaciteteve nga me te larmishmet. Duke filluar me makinerite me te thjeshta te cilat jane ato manuale , trupi te cilave eshte i realizuar ne gize ndersa helika, hinha dhe vaska pritese ne Nejlon ushqimor. Ky madel perdoret nga hobiste dhe familjare per pregatitjen e salces dhe marmalatave te frutave ne ambiente familjare me kapacitete modeste.

Ne vazhdim te games se makinerive per pregatitjen e salces se domates apo marmalatave te frutave ofrohet versioni i motorrizuar i pajisjeve te cilat fillojne me Modelin Family (per perdorime ne kapacitete prodhimi te reduktuara) dhe me pas me modelet me te fuqishme gati-gati industriale sic jane modeli SP.3 dhe modeli SP.5 te cilat arrijne deri ne kapacitete 150-300 kg domate /ore.

Makineri per Salcen manuale Mod.SP3Man

Karakteristikat:

 • 36.5×12.9xh19.5 cm
 • Hinka dhe vasketa Nejlon
 • Pesha 4.2 kg
 • Trupi Gize
 • Helika nejlon per perdorim ushqimor

Makineri per Salcen elektrike Family  Mod.SPFEL

Karakteristikat:

 • 50x26xh21 cm
 • Hinka dhe vasketa Nejlon
 • Pesha 12.7 kg
 • Trupi Gize
 • Koni filtrues INOX 304 me vrima 1.5 mm
 • Helika nejlon per perdorim ushqimor
 • Motorri hp 0.25
 • Prodhueshmeria : 60-120 kg/ore

Makineri per Salcen elektrike n.3  Mod.SP3EL

Karakteristikat:

 • 56x30xh27 cm
 • Hinka dhe vasketa Nejlon
 • Pesha 11.5 kg
 • Trupi Gize
 • Koni filtrues INOX 304 me vrima 1.5 mm
 • Helika nejlon per perdorim ushqimor
 • Motorri hp 0.5
 • Prodhueshmeria : 80-150 kg/ore

Makineri per Salcen elektrike n.5  Mod.SP5EL

Karakteristikat:

 • 63x30xh27 cm
 • Hinka dhe vasketa Nejlon
 • Pesha 12.7 kg
 • Trupi Gize
 • Koni filtrues INOX 304 me vrima 1.5 mm
 • Helika nejlon per perdorim ushqimor
 • Motorri hp 0.5
 • Prodhueshmeria : 150-300 kg/ore