Kapsulatrice

Nr. 0075 Kapsulatriçe vertikale me ajer (x kapsula pvc)

Skeda teknike                                                                                    Nr 0075

 

Vendosni sinen ne prize, me pas cojeni celesin ne pozicionin II dhe prisni derisa rezistenca te nxehet mire.

Ne kete kohe vendosni kapsulen PVC ne gryken e shishes. Pasi makineria te jete nxehur mire kapeni ate nepermjet dorezes dhe vendoseni mbi gryken e shishes per pak sekonda.

Pas perdorimit prisni derisa makineria te ftohet dule e lene gjithmone ne pozicionin horiontal dhe duke pozicionuar celesin ne pozicionin I.

Mos e vendosni asnjehere makinerine siper materialeve qe marrin flake dhe gjithmone vendoseni ne vendin e duhur pasi ajo te jete ftohur mire.


Nr.0074 Kapsulatrice e thjeshte (x kapsula pvc)


Nr.0904 Kapsulatrice per Kapsula Spumante

Instruksionet e perdorimit te makinerise se kapsulave. “C.S”.

Fiksojeni makinerine duke e vendosur mbi nje tavoline nepermjet morsetave te duhura me te cilat eshte pajisur.

Lidhni kompresorin e ajrit me reduksionin nr.7 dhe rregulloni presionin duke e terhequr dorezen dhe me pas rrotulloni ne drejtimin orar dorezes per ta rritur presionin dhe antiorar per zvogelimin e tij.Perdorimi normal ne presion 4-5 ATM.

Tani shtypni dorezen per ta bllokuar ate. Vendosni nje capsule me dore mbi nje shishe dhe futeni/vendoseni shishen ne hapsiren perkatese me 4 kanalina vendi (n.5) dhe shtypeni plotesisht.

Me ane te ketij procesi hapet automatikisht ajri dhe realizon fryrjen e membranese cila realizon mbeshtjelljen e kapsules me 4 perthyerjet e para.

Prisni disa sekonda, hiqni shishen nga hapesira e pare (n.5) dhe duke e mbajtur shishen ne te njejtin pozicion (pa e kthyer ate) vendoseni ate ne hapesiren n.6 per te bere te njetin veprim.

Hapesira e dyte do te mbeshtjelli te kater perthyerjet e para ne menyre qe te siguroje perfundimin e plote te Kapsulimit.