Kapsula PVC & Polilaminat

Ofrojme kapsula PVC te permasave dhe ngjyrave te ndryshme gjithashtu dhe kapsula polilaminat (kodi 1866 , 1867):

Kartela Përshkrimi
0047 Ks transparent disk transparent 48×65 mm
0049 Ks krem disk krem 34×55 mm
0050 Ks vishnje disk kuq 31×60 mm
0053 Ks bardhe disk bardhe ps 31×55 mm
0055 Ks vishnje disk vishnje 34×55 mm
0056 Ks blu disk blu 30×60 mm
0062 Ks ari disk ari 34×55 mm
0063 Ks viola disk viola 31×60 mm
0065 Ks ari disk ari 33×50 mm
0290 Ks vishnje disk vishnje 30×70 mm
0605 Ks transparent disk ari 31×55 mm
0632 Ks krem disk krem 30×60 mm
0633 Ks krem disk krem 30×70 mm
0710 Ks transparent disk transparent 44×50 mm
0724 Ks mente disk mente 31×60 mm
0746 Ks vishnje opake disk vishnje 31×60 mm
0748 Ks ari disk ari 31×55 mm
0775 Ks transparent disk transparent 31×55 mm
0802 Ks ari disk kuq 31×55 mm
0906 Ks jeshile disk ari 30×70 mm
0907 Ks jeshile disk ari ps 31×55 mm
0908 Ks jeshile disk ari ps 31×60 mm
0910 Ks jeshile disk ari 31×55 mm
0911 Ks jeshile disk ari 31×60 mm
0914 Ks bardhe disk ari 31×60 mm
0917 Ks bardhe disk bardhe 31×55 mm
0918 Ks bardhe disk ari 31×55 mm
0929 Ks ari disk ari 38×60 mm
0930 Ks blu disk kuq 31×55 mm
0931 Ks zeze opake disk zi 30×70 mm
0932 Ks jeshile disk jeshil 30×70 mm
0933 Ks jeshile disk jeshil ps 31×40 mm
0934 Ks mente disk ari ps 34×50 mm
0936 Ks zeze disk zi ps 31×60 mm
0937 Ks ari disk kuq 31×60 mm
0939 Ks roze disk roze 31×60 mm
0948 Ks mente disk ari 31×55 mm
0951 Ks zeze lucido disk zi 31×55 mm
0952 Ks zeze opake disk zi 31×60 mm
0955 Ks kuqe ferrari disk kuq 31×55 mm
0958 Ks ari disk ari 34×45 mm
0961 Ks ari disk ari 29×55 mm
0971 Ks jeshile disk ari 34×45 mm
0981 Ks zeze opake disk ari 33×50 mm
0982 Ks bardhe disk bardhe 33×55 mm
0983 Ks jeshile disk jeshil 30×60 mm
1084 Ks kuqe metalizato ferrari disk kuq 30×70 mm
1099 Ks kuqe metalizato ferrari disk kuq 31×60 mm
1560 Ks transparent disk transparent 30×70 mm
1715 Ks zeze lucido disk zi 30×60 mm
1866 Ks polilaminat vishnje 29×55 mm
1867 Ks polilaminat jeshile disk jeshil 29.2×55 mm
2193 Ks jeshile disk jeshil 34×50 mm
2194 Ks jeshile disk jeshil 34×45 mm
2195 Ks jeshile disk jeshil 34×60 mm
2284 Ks zeze disk zi 38×60 mm
2285 Ks ari disk ari 30×60 mm
2806 Ks vishnje 38×60 mm
2956 Ks jeshile disk jeshil 34×65 mm
2962 Ks zeze opake 30×50 mm
2963 Ks vishnje opake 30×50 mm
3415 Ks vishnje disk vishnje pa vrima 34×65 mm
3444 Ks vishnje disk vishnje pa vrima 31×70 mm
3548 Ks kuqe opake disk kuq 31×60
3549 Ks jeshile smerald 31×60
3550 Ks transparent disk transparent 34×60
3551 Ks transparent disk transparent 34×65
3552 Ks transparent disk transparent 34×50
3589 Ks vishnje disk vishnje 38×70 mm
3801 Ks transparent disk transparent 25×45 mm
3842 Ks ari disk ari 38×35 mm
3843 Ks jeshile disk jeshil 38×35 mm
4093 Ks bardhe disk i bardhe 31×55 mm
4122 Ks kafe lucido 30×60 mm pantone 497 C
4171 Ks ari disk ari 38×42 mm
4172 Ks transparent disk transparent 33×70 mm

———————————————————————————————————————————————————————–

 

Kapsula per Spumante NR.0068 me permasa 34×128 mm