Kapak Kavanozesh Twist-off

Keto lloj tapash perdoren per mbylljen hermetike te kavanozeve te qelqit me dimensione te ndryshme.

Keto lloj tapash jane te sterilizuara dhe ofrohen ne ngjyra dhe modele te ndryshme:

  • per pasterizime
  • per sterilizime
  • standard
  • deep
  • deepdeep

Modelet qe ofrohen jane keto:

Kartela Përshkrimi
0021 TV TO-53 kuqe+ari
0022 TV TO-82 me hoje
0217 TV TO-53 blu
0634 TV TO-43 e bardhe
0635 TV TO-48 ari
0636 TV TO-53 ari
0637 TV TO-58 ari + e kuqe
0638 TV TO-63 e bardhe
0639 TV TO-66 e bardhe
0640 TV TO-70 me hoje
0641 TV TO-82 e bardhe
0642 TV TO-110 e kuqe me klik
0644 TV plast TO-66 per cokokrem
0804 TV TO-82 me lule
0805 TV TO-82 me blete
0858 TV TO-110 jeshile
0859 TV TO-82 ari + e kuqe
0860 TV TO-82 ari
0861 TV TO-82 jeshile me shkrim
0862 TV TO-82 mjalt “Honey”
0863 TV TO-70 e kuqe me shkrim te bardhe
0864 TV TO-110 e bardhe
0865 TV TO-63 me hoje
0866 TV TO-63 mjalt “Honey”
0867 TV TO-63 me blete
0888 TV TO-53 e kuqe me shkrim te bardhe
0889 TV TO-53 jeshile
0890 TV TO-53 bojeqielli
0891 TV TO-53 e bardhe me shkrim te kuq
0892 TV TO-38 e bardhe
0893 TV TO-38 ari
0913 TV TO-53 e bardhe me domate
0938 TV TO-63 kuqe + ari
1130 TV TO-100 e bardhe
1131 TV TO-82 e bardhe me domate
1173 TV TO-43 ari
1327 TV TO-63 ari
1328 TV TO-63 blu
1329 TV TO-63 jeshile
1330 TV TO-66 ari
2072 TV TO-53 e kuqe me klik
2073 TV TO-53 me hoje
2074 TV TO-70 blu
2358 TV TO-66 kuqe+ari
2582 TV TO-100 jeshile
2642 TV TO-70 jeshile
2643 TV TO-66 jeshile
2685 TV TO-77 e bardhe
2912 TV TO-110 ari
3175 TV TO-100 ari
3261 TV TO-58 argjendi ”deep”
3262 TV TO-70 argjendi “deep deep”
3263 TV TO-70 argjendi
3375 TV TO-63 ortoconserviera flip
3376 TV TO-63 portokalli pasta flip
3377 TV TO-63 jeshile modena me shkrim flip
3378 TV TO-63 jeshile modena
3379 TV TO-110 blu flip
3380 TV TO-110 kuqe flip
3428 TV TO-76 argjendi “deep deep”
3479 TV TO-100 e zeze
3480 TV TO-100 e bardhe
3527 TV TO-70 e badhe
3557 TV TO-53 e bardhe
3590 TV TO-70 mm argjendi “deep”
3648 TV TO-48 e zeze
3703 TV TO-82 me fruta flip
3746 TV TO-77 ari flip
3747 TV TO-58 mm bardhe “deep”