Historiku

Historiku

 

ENOALBA  “Rikupero-Al“  SH.P.K shenon vitin 1994 si fillimin e aktivitetit te saj tregetar ne fushen e industrise se veres, pijeve alkoolike, ujit, birres, qumeshtit, vajit etj.

Aktiviteti yne eshte karakterizuar gjithmone me nje rritje konstante ne sherbimin ndaj klienteve duke pasur si moto: “ sherbim cilesor, korrekt dhe serioz ” ,duke e gershetuar ate me  shumellojshmerine e artikujve qe nevojiten ne keto fusha.

ENOALBA mbi bazen e nje strukture organizative te rinovuar, te nje cilesie te larte te stafit te saj, te zgjerimit te aktivitetit me stabilimentin e ri ne autostraden Tirane –Durres, km 7 Kashar-Tirane , me nje siperfaqe magazinimi mbi

3 000 m2 , eshte ne gjendje te ofroje nje game te gjere artikujsh me origjine Italiane, Spanjolle, Franceze dhe cilesi te garantuar  ( mbi 4500 artikuj)  duke kenaqur ne cilesi dhe larmi kerkesat e ketij sektori jetik ushqimor.

Bazuar ne sherbimin cilesor dhe ne kohe ndaj klienteve, kontrollin e vazhdueshem te çdo artikulli dhe ndjekjen hap pas hapi te kerkesave qe shtron tregu per zgjidhje bashkekohore, ENOALBA  mund te pohoj me krenari : eshte lider ne sektorin enologjik shqiptar me vizion  dhe zgjidhje cilesore teknike, teknologjike ne projektimin dhe zbatimin e kantinave te veres  “CHIAVI  A  MANO”.

Gjithashtu ENOALBA arrin te kenaq kerkesat e klienteve te saj ne Kosove, Maqedoni dhe Mal i zi.

ENOALBA  eshte nje pike referimi  me nje rritje konstante te artikujve edhe ne fushat e tjera si : trajtimit te ujit, birres, vajit, qumeshtit etj, duke plotesuar kerkesat e tyre me çmime konkuruese   ne treg.

ENOALBA eshte çelesi i biznesit tuaj .

 

 

 

 

…Ne rritemi duke

ndihmuar rritjen tuaj…