Bidona inox 3 – 300 liter

  • Bidonat inox te kuposur 5-100 liter

Bidonat tane inox 5-100 liter jane projektuar per ruajtjen sa me te mire te lengjeve ushqimore si Vaji i Ullirit, Qumshti, Uji etj

Materiali i perdorur, eshte cilesia e pare inox 18/10, i perforcuar me doreza mbajtese.

Bidonat jane te predispozuar per rubinete 1/2″

Te pajisur me kapak me guarnicion hermetik


  • Bidonat Inox te Salduar 3-100 liter

 

Bidonat inox te salduar 3-100 liter, me teknikat me te reja, i bejne keta te fundit me rezistent dhe me jetegjatesi me te madhe, shume te thjeshte per t’u pastruar, te predispozuar me rubinete, ideal per ruajtjen e Vajit te Ullirit, Veres, Rakise, Qumshtit, Ujit etj

Materiali i perdorur, eshte cilesia e pare inox 18/10, i perforcuar me doreza mbajtese.

Bidonat jane te predispozuar per rubinete 1/2″

Te pajisur me kapak me guarnicion hermetik

————————————————————————————————————————————————————–

  • Kazanet Inox per Zierje

Kazanet inox per zierje 50 liter sherbejne kryesisht per zierjen e produkteve ne sasira te medha (domatet per salce, qumshtit etj) me nje spesor fundor prej 1 mm dhe anesor prej 0.8 mm, te pajisur me kapak dhe me doreza mbajtese te perforcuara.

Materiali i perdorur, eshte cilesia e pare inox 18/10, i perforcuar me doreza mbajtese.

Bidonat jane te predispozuar per rubinete 1/2″

Te pajisur me kapak me guarnicion hermetik


  • Cisternat / Bidonat Inox 200-300 liter

 

Cisternat / Bidonat Inox 200-300 liter semprepieno per vere jane ideale per ruajtjen ne kohe te gjate te veres per prodhuesit hobiste.

E Pajisur me sistem hermetik ruajtje nga oksidimet (galexhant me komerdare dhe pompe inox) dhe me valvul shfryrese.

Fund konik, i vendosur mbi kembe te perforcuara

Materiali i perdorur, eshte cilesia e pare inox 18/10

Te pajisur me rubineta