Aksesore per Aparatet e Birres

Gjithashtu tregtojme te gjitha pjeset e kembimit dhe aksesore te ndryshem per te kompletuar aparatet e birres duke filluar nga kollonat qeramike dhe inoksi  me 1 kalim, 2 , 3 dhe shume kalime., pompa te ndryshme qarkullimi tuba, rakorderi etj.