POMPA PER TRANSPORT BERSIE

a-Pompa me rrip transmisioni

Ne kete grup futen pompat Gr- Major  si dhe pompat Euro-50 si dhe Euro-60. Keto pompa sherbejne

Per transportimin e bersive. Jane versionet monofaze ashtu edhe trefaze. Trupi i tyre eshte i realizuar ne çelik inox dhe ne brendesi kane xhirante gome te cilet jane kompatibel me ushqimet.

————————————————————————————————————————————————————

b-Pompa me piston

Pompat me piston sherbejne per transportin e bersive. Keto pompa funksionojne me dy shpejtesi ne varesi te te cilave ndryshon edhe prurja orare. Keto pompa jane te realizuara ne çelik inox dhe jane

te karreluara duke mundesuar keshtu transportin e tyre ne kantine. Jane pompa me dy sense duke mundesuar keshtu levizjen e bersive ne te dy krahet. Kapaciteti i tyre varion 45-90 Hl /h per shpejtesine e pare dhe 85-160 Hl/h per shpejtesine e dyte.


c-Pompa me burme

Keto pompa sherbejne per transportimin e rrushit, bersive etj, me kapacitet dhe largesi te medha. Karakteristike e ketyre pompave eshte prurja ne menyre konstante duke ruajtur keshtu cilesine e produktit qe do te transportohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *